Yaz Kur’an Kurslarında eğitim-öğretim 25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.
İl ve İlçelere gönderilen Genelgede;
Yatılı eğitim verilen Yaz Kur’an Kurslarında; aynı öğrenci grubundan oluşan bir sınıfa günde 3 saat bir öğretici, 3 saat de başka öğretici ders yapmak üzere 2 farklı öğretici tanımlanabilecektir.
Yaz Kur’an Kurslarında görevlendirilenlere 24 Temmuz 2009 tarih ve 27298 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Diyanet İşleri Başkanlığınca Düzenlenen Eğitim-Öğretim Faaliyetlerinde Uygulanacak Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Bakanlar Kurulu Kararına göre ek ders ücreti ödenecektir. Kayıt tarihleri içerisinde sistemde ders tanımlaması yapmayan veya yeterli sayıda öğrenciyi sisteme kaydetmeyenlere ek ders ücreti ödenmeyecektir.
Yaz Kur´an kurslarında görevlendirilenlerden; 24.07.2009 tarihli ve 27298 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan 2009/15215 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı çerçevesinde; en az 15 öğrencisi bulunanlara; yılda 2 ay haftada 5 gün ve günde 3 saati geçmemek üzere ek ders ücreti ödenecektir.
(Haftada 15 saat, Ayda 60 saat) için yani 1 saat ders brüt Ek ders ücreti: 12,59 (net 11.9 tl ) ücret alacak...
Net olarak 1 saat ücret yaklaşık 11.9 tl olacak...
Haziran ayı 1 hafta ek ders ücreti: 3 saat x 5 gün = 15 x 11,9 = 178.00 TL
Temmuz ayı 4 hafta ek ders ücreti: 3 saat x 22 gün= 69 x 11.9 = 820.00 TL
Ağustos ayı 3 hafta ek ders ücreti: 3 saat x 15 gün= 39 x 11,9 = 464.00 TL
Haziran ayı içerisinde tüm ders saatlerini işlemiş olanlar toplam 15 saat karşılığı olarak 178 TL. ücret alacaklar. Tahakkuk eden ek ders ücretleri Temmuz ayının ilk haftasında ödenecek.
Kaynak:Dini Bülten/özel
*****
YAZ KURAN KURSLARI YAKLAŞIYOR
RAHLESİZ CAMİ KALMASIN!
12.Yıl Dönümünde,
Yurtdışı,81 İl’e Ve İlçelere de Gönderme İmkânı Var..
Kullanımı Pratik Fiyatı Ekonomik Olan Rahle Yer Kaplamaz.
sipariş vermek için:
0530 432 20 15
RAHLE Siparişi Vermek için Geç Kalmayın!
İŞTE DETAY...TIKLAYINIZ
http://www.dinibulten.com/rahle-kampanyamiz-devam-ediyor/rahle-kampanyamiz-devam-ediyor/1851
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.