MEMUR

Başbakan Yıldırım'dan Memurlara Müjde!

|
Başbakan Binali Yıldırım, Memursen ve Çalışma Bakanlığı arasında yapılan görüşmelere ilişkin açıklama yaptı. Memur maaşlarının yükseltilmesi için hükümet kolları sıvadı. Yeni memur maaşlarıyla ilgili müjdeli haberi Başbakan Binali Yıldırım verdi.
Başbakan Yıldırım'dan Memurlara Müjde!

Başbakan Binali Yıldırım, Singapur ve Vietnam ziyaretleri öncesinde basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Yıldırım,

Memursen ve Çalışma Bakanı ile bir görüşme yapacağınızı öğrendik. Detay alabilir miyiz?” sorusuna ise Yıldırım, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız bir süreden beri memurlarımız adına toplu sözleşmeleri muhattaplarıyla sürdürüyor. Pazaresi gece yarısına kadar süre var. Mutabakat sağlanırsa sözleşme imzalanmış olacak. Sağlanamazsa hakem kuruluna gidilecek. Hakem kurulu bir kara verecek ve karar uygulanacak. Ümit ederiz ki hakeme gerek kalmadan makul düzeyde anlaşma sağlanır. Memurlarımızı, çalışanlarımızı enflasyonun altında bir ücrete mahkum etmeyeceğiz. Enflasyon kayıplarını vereceğiz bir takım yan imkanlarla bunun üzerinde bazı imkanları sağlamış olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.