Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 689 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya bunlarla irtibatı olan 18 vakıf, 14 dernek ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı. Kamu kurumlarından da 3974 kişi atıldı. Bursa'da da dikkat çeken ihraçlar yaşandı.
Bursa İl Müftü Yardımcısı Yusuf Çelik KHK ile ihraç edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı kadrosunda Bursa'da bulunan Özcan Yazar, Gürsu İlçe Müftüsü Latif Kesmeci, Seyfettin Aksu, Merve Bilen, Erdoğan Altın, Muhammed Kasım Büyüksoy, Cesur Devren, İdris İnce, Makbule Topal, Abubekir Dışbudak, Ramazan Kaplan, Lale Sarıca, İbrahim Bacanak, İbrahim Nas, Yaşar Irmak, Oğuzhan Kılıç da görevlerinden ihraç edildi.


*************
RAMAZAN AYI VE YAZ KURAN KURSLARI YAKLAŞIYOR
FABRİKA SATIŞ MAĞZASINDAN EN UCUZ VE KALİTELİ FİYAT GARANTİSİ İLE
81 İL VE İLÇELERE GÖNDERİM İMKANI
RAHLE Siparişi Vermek için Geç Kalmayın! İŞTE DETAY...TIKLAYINIZ
********************
DÜNYADAKİ HER YERDEN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN
Sayfamızı beğen, aramıza katıl, en önemli Diyanet, Müftülük ve Dini, haberlerinden ilk siz duyunuz..TIKLAYINIZ
haber@dinibulten.com

Yorum Yazın