MÜFTÜLÜK

Camiler turnuvasında final günü

|
Düzce İl Müftülüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen müftülükler arası hali saha futbol turnuvasında final günü.
Camiler turnuvasında final günü

 

Her yıl Camiler ve Din Görevlileri haftası  münasebetiyle düzenlenen halı saha futbol turnuvasının finalinde Düzce İl Müftülüğü ile Yığılca İlçe müftülüğü takımları karşı karşıya gelecek.

6 TAKIM KATILDI

Müftülükler arası halı saha futbol turnuvasına bu yıl Düzce İl müftülüğü, Yığılca, Gümüşova, Gölyaka, Çilimli ilçe müftülüğü  ile Kur’an kursu takımları katıldı. Stadyum halı saha tesislerindeki turnuvada finale Düzce İl Müftülüğü ile Yığılca İlçe müftülüğü takımları şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

SAAT 17.00’DE

 

Turnuvanın final maçı 12 Ekim 2018 Cuma günü düzce 18 Temmuz spor salonunun yanında bulunan Stadyum halı saha tesislerinde oynanacak. Karşılaşma saat 17.007de başlayacak. Final maçı öncesinde konuklara önceki yıllarda olduğu gibi ikramlarda bulunulacak. Final maçı sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri verilecek.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.