GÜNCEL

KHK'lerde dava açanlara şok!

|
Bugün yayınlanan 689 ve 690 sayılı yayınlanan kanun hükmünde kararnamelerde öyle bir detay var ki... Bu detayı herkes gözünden kaçırdı.
KHK'lerde dava açanlara şok!

KHK ile Adalet Bakanlığından 1127, Sağlık Bakanlığından 216, üniversitelerden 582, Diyanetten 201, Hava kuvvetlerinden 447, Kara kuvvetlerinden 478, MEB'ten 29 ve diğer kurum ve kuruluşlardan olmak üzere toplam 3939 kişi ihraç edildi. İhraçların haricinde yayınlanan 690 sayılı KHK'de öyle bir bölüm var ki daha önce dava açanların tüm davalarını düşürüyor ve komisyona devrediyor.

KHK ile ihraçlarla ilgili açılan davalar düşürülerek bu dosyaların aradan iki buçuk ay geçmesine rağmen kurulmayan komisyona gönderilecek diyerek ilgili maddeye dikkat çekiyor.
İlgili madde şöyle:

MADDE 56 – 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 1 inci maddesinin üçüncü fıkrasına aşağıdaki cümleler eklenmiştir.

“Bu dosyalar hakkında yargı mercilerince karar verilmesine yer olmadığına ve tarafların yaptıkları masrafların üzerlerinde bırakılmasına dosya üzerinden kesin olarak karar verilir, vekâlet ücretine hükmedilmez. Bu dosyalar, yeni bir başvuru şartı aranmaksızın incelenmek üzere Komisyona gönderilir.”

*************
RAMAZAN AYI VE YAZ KURAN KURSLARI YAKLAŞIYOR
FABRİKA SATIŞ MAĞZASINDAN EN UCUZ  VE KALİTELİ FİYAT GARANTİSİ İLE
81 İL VE İLÇELERE
GÖNDERİM İMKANI
RAHLE Siparişi Vermek için Geç Kalmayın! İŞTE DETAY...TIKLAYINIZ

********************
DÜNYADAKİ HER YERDEN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN

Facebook' ta takip edin 
Sayfamızı beğen, aramıza katıl, en önemli  Diyanet, Müftülük ve Dini, haberlerinden ilk siz duyunuz..TIKLAYINIZ
E-posta Adresimiz:
haber@dinibulten.com

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.