DİYANET

Kurtulmuş’tan Diyanet’e Ziyaret…

|
65. Hükümetin kurulmasıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığından sorumlu Başbakan Yardımcılığına getirilen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başkanlığı ziyaret etti.
Kurtulmuş’tan Diyanet’e Ziyaret…

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in karşıladığı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ziyarette yaptığı konuşmada, Diyanet’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Diyanet İşleri Başkanımızı ve Diyanet yöneticilerini ziyaret ederek kurumu daha yakından tanımak için buradayım. Diyanet İşleri Başkanlığı ve bağlı kurumlar şimdiye kadar olduğu gibi başarılı olarak din hizmetlerini yürütmekte devam ediyorlar. Bu ziyaretimizde önümüzdeki döneme ilişkin Diyanet’in faaliyet alanlarının genişletilmesi için müzakerelerde bulunacağız. Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye’nin önemli kurumlarından biridir. Diyanet’te olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

Görüşmede, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar, Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Diyanet’in üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

Basına kapalı olarak devam eden görüşmenin ardından Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Başkan Görmez birlikte Diyanet Televizyonu, Diyanet Radyo ve Diyanet Kur’an Radyoyu gezdiler.

********

Rahle Siparişi Vermek İçin Zaman Kaybetmeyiniz! Fabrika Satış Fiyatına.

81 İl’e Gönderme İmkanı. Sipariş Hattı:0530 432 20 15

http://www.dinibulten.com/ramazan/kaliteli-ucuz-rahle/1290

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.