MÜFTÜLÜK

Müftülük gençleri markaja aldı, çalışmalara hız verdi

|
Müftülük gençleri markaja aldı, çalışmalara hız verdi

Türkiye’de gençlerin önemli bölümünün deizme yöneldiği iddiaları konuşulurken Denizli Müftülüğü gençlerin dini doğru öğrenmelerini sağlayacak bir dizi önemli etkinliğin altına imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2018 Cumartesi, 10:17

Türkiye son dönemde gençler arasında deizmin yaygınlaştığı iddialarını konuşuyor. Bu tartışmalar sürerken Diyanet İşleri Başkanlığı da çalışmalarında gençlere ağırlık veren bir program başlattı. Çalışmanın Denizli ayağında kentteki 51 liseden bir kız ve erkek öğrenci seçilerek “Diyanet Gençlik Temsilcisi’ oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü projenin Denizli ayağında okul temsilcileri aileleri ile birlikte Çamlık mesireliğinde piknikte bir araya geldi. Pikniğe katılan öğrenciler Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki liselerin gençlik temsilcileri olarak belirlendi.

Etkinliğe Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Eğitim Daire Başkanı Esma Erten, İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, il, ilçe ve gençlik koordinatörleri katıldı.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.