MÜFTÜLÜK

Şanlıurfa’da Bin Din Görevlisi Afrin şehitleri için Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler

|
Şanlıurfa'da görevli imam hatip ve müezzinler bir araya gelerek, Afrin şehitleri için Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.
Şanlıurfa’da Bin Din Görevlisi Afrin şehitleri için Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler

Şanlıurfa’da yaklaşık bin din görevlisi Eyyüp Peygamber Camii’nde bir araya gelerek Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatında görev alan kahraman Mehmetçik için dua etti.

Şanlıurfa il müftülüğü organizesinde bir araya gelen yaklaşık bin din görevlisi Eyyüp Peygamber Camii’nde bir araya gelerek zeytin dalı harekatında görev alan mehmetçik için dua etti.

Şanlıurfa merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde görevli yaklaşık bin din görevlisi ile birlikte Şanlıurfa’nın tüm ilçe müftülerinin de katıldığı programda Afrin şehitlerinin ruhlarına Fatihalar okundu, gazilerimize de acil şifalar dilendi.

Program, Kuran-ı kerim tilavetlerinin okunmasıyla devam etti. Fetih suresinin de okunduğu programda Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik düzenlenen zeytin dalı harekatında görev alan kahraman Türk askeri için de dualar edildi.

Selaların, Kasidelerin, Kelime-i Tevhid ve Kelime-i Şahadetlerin getirildiği program bir ilki de bünyesinde barındırdı. Bu denli büyük çapta düzenlenen programın peygamberler şehri Şanlıurfa’da düzenlenmiş olması da ayrı bir önem taşıdı.

Programın son bölümünde Şanlıurfa il müftüsü İhsan Açık tarafından yapılan duaya hep birlikte amin denirken; yüce Mevladan Afrin’de teröristlere karşı savaş veren kahraman Mehmetçiğin muvaffakiyeti dilendi.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.