MÜFTÜLÜK

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında anlamlı açılış

|
689 Görüntüleme
Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Halime Hatun 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz Açılışı Yapıldı
Camiler ve Din Görevlileri Haftasında anlamlı açılış

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Halime Hatun 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz Açılışı Yapıldı

Çankırı Korgun Müftülüğü Halime Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu Belediye Başkanı Hasan Hüseyin KOZAN, Çankırı Müftüsü Bürhan KELEŞ Müftü Yardımcıları Hasan Limon ve Melek OVACIKLI, Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Ömer MENEKŞE, Diyanet Sen il Temsilcisi Osman DOĞAN Cami Dernek Başkanı Osman KARADENİZ Çankırılılar Vakfı Başkanı, İlçe Daire Amirleri Din Görevlilerimiz ve halkımızın katılıyla açılış yapıldı.
 İlçe Müftüsü Mahmut AY Açılış Konuşmasında Açılışa katılanlara Kursun açılmasında maddi ve manevi desteği olan herkese teşekkür etti.
 İl Müftüsü Bürhan KELEŞ Korgun’da ilk olarak açılışı gerçekleşen 4-6 Yaş Kur’an Kursunun çocukların erken yaşlarda dini bilgiler ve değerlerimizi öğrenmeleri açısından çok önemli olduğunu küçük yaşlarda çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin onların ileriki yaşlarda kişiliklerinin oluşmasında temel teşkil edeceğini belirterek böyle bir kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.