DİNİ BÜLTEN/ÖZEL-Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Parmakkapı mahallesinde görev yapan İmam Nabi Akıcı Camii Lojmanında ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Haliliye ilçesine bağlı Parmakkapı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Parmakkapı mahallesinde imam olarak görev yapan Akıcı'nın sabah, öğle ve ikindi namazını kaçırdığını fark eden mahalleli şüphe üzerine imamın evine gittiğinde imamın cansız bedenini buldu.
Beyin kanamasından öldüğü tahmin edilen imamın ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken İmam Akıcı'nın 1973 Bozova doğumlu ve Çocukların eğitimi için ailesi şehirde kaldığı, kendisi görev yerindeki lojmanda yalnız başına kaldığı, 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Bugün ikindi namazından sonra Şanlıurfa yeni aile mezarlıığna defnedildi.Cenaze namazını İmam abisi Muhittin Akıcı kıldırdı. Cenazeye Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık , İlçe Müftüleri ,Din görevlileri, ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Dini Bülten olarak Merhum Nabi Akıcı’ya Allah'tan rahmet, Diyanet camiasına,yakınlarına başsağlığı diliyoruz..
Mekanı cennet olsun...

Yorum Yazın