HAC - UMRE

Ünlü Sanatcılardan ‘Umre’ye akın var

|
2171 Görüntüleme
Umre ibadetini yerine getirmek için Mekke’ye akın eden ünlülerin sayısı her geçen gün artıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bu yıl 325 bin kişinin kutsal toprakları ziyaret ettiğini bildirdi
Ünlü Sanatcılardan ‘Umre’ye akın var

İslam aleminin en önemli ibaretlerinden biri olan Umre'ye giden ünlülerin sayısında son yıllarda artış var. Sahne, sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri, fırsat buldukça kutsal toprakları ziyaret ediyor. Mübarek yerleri ziyaret ederken günahlarına tövbe eden ünlüler arasında birbirinden meşhur isimler var.
Özellikle ses sanatçılarının yoğunlukta olduğu ünlüler kervanında kadınlar ilk sırada...

325 BİN KİŞİ GİTTİ

Bu isimler arasında Gülben Ergen, Burcu Güneş, Emel Sayın, Ceren Hindistan, Petek Dinçöz, Derya Tuna, Necla Nazır, Seda Sayan, Sibel Can, Sibel Turnagöl, Yıldız Tilbe ve Vildan Atasever yer alıyor. Her yıl Türkiye'den on binlerce kişi Umre ibadeti için Suudi Arabistan'a gitti. Onlarca ünlü ismin yer aldığı Umre ibadetine, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre 325 bin kişi gitti.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.