2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Batman Müftüsü Turgut ERHAN, Kozluk İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen programa katılarak konferans verdi.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Kozluk İlçe Müftü Vekili Mehmet Tahir PEKİM’in açılış konuşmasından sonra Müftü ERHAN “Hz.Peygamber, Tevhid ve Vahdet – Gelin Birlik Olalım” konulu konferans verdi.
Müftü ERHAN konuşmasında: “Din kardeşliği, yer yüzündeki mü'minlerin zaman, mekan ve mesafe mefhumlarını dikkate almaksızın birbirinin sevinç ve kederini paylaşması, onların huzur ve saadetini kendi huzuruna tercih etme asaletidir. İsar ehli olmalarıdır.” Dedi.
İlçe Müftülüğünce düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinden sonra katılımcılara Kutlu Doğum pilavı ikram edilerek program sonlandı.

Yorum Yazın