MÜFTÜLÜK

Çukurova Müftülüğü 20 Hafız için Çarşamba Günü Taç Giyme ve İcazet Töreni düzenleyecek

|
Çukurova Müftülüğü 20 Hafız için Çarşamba Günü  Taç Giyme ve İcazet Töreni düzenleyecek

Çukurova Müftülüğüne bağlı Hacı Hüseyin Bilen Kız Kuran Kursu’nda hafızlığını bitirip mezun olarak hafızlık diplomalarını alan 20  hafız için 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00’de  Ramazanoğlu camii Konferans Salonu’nda  Taç Giyme ve İcazet Töreni düzenlenecek.

Hafızlık Törene Adana Müftüsü Hasan Çınar ve Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç'de katılacak.

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün; İlçemizde hafızlık eğitimi veren Hacı Mehmet Ali Baytan Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hıfzını tamamlayan 23 hafızımız için 09.02.2018 tarihinde Ramazanoğlu Cami’inde erkek öğrencilerimiz için taç giyme ve icazet töreni düzenlenmişti.

28.03.2018 tarihinde saat 14.00’de Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda bayanların katılacağı hıfzını tamamlayan 20 hafize kızımız için taç giyme ve icazet töreni düzenlenmiştir. Hıfzını tamamlayan öğrencilerimizin  bu güzel ve anlamlı gününde, onları yalnız bırakmamak ve Kur’an-ı hıfz etmiş olan bu öğrencilerimizin mutluluklarına ortak olmak için düzenlenen bu programda, İstanbul Piyale Paşa Camii İmam-Hatibi İshak Danış’da Kur’an ziyafeti sunacaktır.

28.03.2018 Çarşamba günü saat 14.00’de düzenlenen ve hafızlarımızın taçlarını takacakları ve icazetlerini alacakları bu programa Kur’an sevdalısı bütün hanımlar davetlidir.

 

 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.