Tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa ÇOPURSUZ yaptığı basın açıklamasında;
"31 Mart 2016 tarihinde Diyarbakır’da hainlerin tuzağına maruz kalan Polislerimizden 7’sinin şehit haberi vicdan sahibi herkesin yüreğini dağladı.
Ülkemizin huzuru adına gecesini gündüzüne katıp canlarını seve seve feda eden Polis ve askerlerimizin şehadeti, mertebelerin en yükseği olmasına rağmen, insanlıktan nasibini almamış kalleş ve canilerin adiliklerini sadece lanetlemekle geçiştirmemek gerek diye düşünüyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte Millet olarak top yekûn vatanımıza, mukaddesatımıza ve devletimize sahip çıkma hususunda üzerimize düşen vazifeyi yapmak durumunda olduğumuzu bir kez daha yineliyorum. Uzun yıllardan beri gerek maddi gerekse manevi olarak yeterince etkileyen terör ve teröristlerden bir an önce kurtulmak için millet olarak çok önem arz etmektedir.
Ülkemizin bulunduğu coğrafi ve siyasi önemi dolayısıyla dünya ülkelerinin iştahını kabarttığından hareketle, milli birlik ve beraberliğin önemi bir kat daha mana kazanmıştır.
Tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve Diva-Sen ailesi olarak, terör olaylarını gerçekleştirenleri, yardım ve yataklık yapmak suretiyle destek verenleri kınıyor, lanetliyor ve tel’in ediyoruz. Bütün şehitlerimize, vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz."dedi

Yorum Yazın