Kurulduğu günden beri iç ve dış bedhahlar tarafından bir türlü rahat bırakılmayan aziz milletimiz ve cennet vatanımız, geçtiğimiz gece de huzursuz bir zaman dilimi geçirdi.
Başkomutanımızın necip milletimizi ülkesine, demokrasi ve devletine sahip çıkma göstergesi olarak sokağa davetleri sonucu siyasi görüş farklılığı olmadan duyarlı vatandaşlarımızın emre itaat ederek gücünü göstermesi hem göğsümüzü kabarttı hem de gözlerimizi yaşarttı ve geleceğe güvenle bakmamızın teminatı oldu. Ayrıca, Sayın Diyanet işleri Başkanı Prof.Dr.Mehmet GÖRMEZ’in de teşkilat mensuplarını teyakkuza geçirip minarelerden sala okunmasını temin etmesi de her türlü takdire şayan bir gelişme olmuştur. Zira Müslümanlar arasında ayrı bir öneme haiz salanın milli birlik ve beraberliğin tehlikeli duruma düşmesi esnasında da okunması cidden amacına ulaşmış ve yediden yetmişe tüm halkımızın sokaklara dökülmesini temin etmiştir.
Milletlerin ve devletlerin göz bebeği silahlı kuvvetlerinin içerisinde çıkan sözüm ona bedhahların top namlularını ve savaş uçaklarını adice kendi milletine döndürmesi elbette kabul edilebilir bir davranış değildir. Emri altında bulundurdukları askerleri kendi anne-baba, kardeş ve arkadaşlarına karşı canileştiren elebaşı subayların yaptıkları mutlaka yanlarına kar kalmayacaktır. Bundan eminiz. Vatanını, milletini ve devletini canından aziz bilen ve başkomutanının emrine amade olan necip milletimizin evlatları bir defa daha göstermiştir ki, geçmişte kurtuluş savaşı ile ispatı vücut eden tüm değerlerine sahip çıkmıştır ve çıkacaktır da.
Geleceğimiz emin ellerdedir ve su uyur düşman uyumaz fehvasınca da sürekli uyanık olmamız gerektiğini siz kardeşlerimizle bir daha paylaşır, yeniden Sayın Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr.Mehmet GÖRMEZ’e, şükranlarımızı arz ederiz.
Tarih sizi Altın harflerle yazacaktır. Sayın Başkanım.
Saygılarımızla.
Mustafa ÇOPURSUZ
Tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve
Diva-Sen Genel Başkanı

Yorum Yazın