Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tam 179 adet personel alımı yapılacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım ilanı kamuoyuna duyuruldu. Kuruma 179 adet personel alımı yapılacağı kılavuz kapsamında adayların erişimine açıldı.
Alımlar Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği doğtultusunda kurumda en az iki yıl görev yapmış olan adaylardan gerçekleşecek.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın alım yapacak olduğu personeller şoför, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve hizmetli olarak 3 e ayrılıyor. Alımlar sınav ile gerçekleşecek olup adayların belirli genel ve özel şartlara uyum sağlaması gerekiyor. Aksi takdirde başvurular red edilecek. Adaylardan başvuruda Dilekçe, Hizmet cetveli, Şoför kadrosu için sürücü belgesi, VHKİ kadrosu için bilgisayar sertifikası, 1 adet vesikalık fotoğraf istenecek.
SINAVA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım sınava katılmak isteyen adayların 657 sayılı DMK'nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, Hala Diyanet İşleri Başkanlığında görevli olmak, Asaleti tasdik edilmiş olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak ve Başkanlık teşkilatında en az 2 yıl görev yapmış olmak şartlarını bünyesinde barındırması şart.
HANGİ KADROLARA KAÇ KİŞİ ALINACAK
-Şoför kadrosuna 28 kişi -Hizmetli kadrosuna 92 kişi, -Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosuna ise 59 kişi alınacak.
BAŞVURULAR
Diyanet İşleri Başkanlığı 179 Personel alım ilanı başvuruları 2 Mart- 16 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Müftülüğü'ne gerçekleştirilecek. Daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen TIKLAYINIZ.
Kaynak:kamupersoneli.net
***************
DÜNYADAKİ HER YERDEN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN!

Yorum Yazın