İSLAM

Eller Kudüs için semaya kalktı

|
Siirt'teki STK temsilcilerinin öncülüğünde bir araya gelen halk, ellerini bu kez Kudüs ve Mescid-i Aksa için semaya kaldırdı.
Eller Kudüs için semaya kalktı

Siirt'teki STK temsilcilerinin oluşturduğu Birlik Platformu tarafından Bahçelievler Mahallesi'ndeki Ensar Camii'nde "sabah namazı buluşması" adı altında düzenlenen programda eller bu kez Kudüs ve Mescid-i Aksa için semaya kalktı.

Program sabah namazının kılınmasının ardından, Cami Hatibi İsa Utlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından kasideler okunup ilahiler söylendikten sonra zikir yapıldı. Daha sonra eller Kudüs ve Mescid-i Aksa için semaya kalktı, hep birlikte dualar edildi.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.