Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı'ı, Canik ilçe Müftülüğüne bağlı Pınarbaşı Merkez Camii Cemaati, Kur'an Kursu öğrencileri , Esnaf ve gençler ile sohbetler etti.
Ziyarette, esnafların halkın ihtiyaçlarını karşılamak için yaptıkları hizmetin önemine değinen Müftü Çakı, “İnşallah esnaflarımızın tamamını bir program çerçevesinde ziyaret edeceğiz, İlçelerimizde hatta ülkemizde yapılan tüm hayır işlerinde esnaf kardeşlerimizin büyük katkısı vardır.” dedi.
Her fırsatta esnaf ziyaretlerini geçekleştirdiklerini belirten Müftü Çakı, insanlarla yapılan istişarelerin verilen hizmet kalitesini artırdığını belirtti. Görev ve sorumluluk bilinci ile herkese eşit hizmet anlayışında olduklarını ifade eden İl Müftüsü Çakı; “Yaptığımız esnaf ziyaretlerimizle, esnaflarımızın sorunlarını yerinde dinliyor, onlarla iletişim halinde olmanın hizmetlerimizin etkin ve verimliliği açısından daha yararlı olacağını düşünüyoruz. İmkan dahilinde esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunup, daha doğru ve sorunsuz işlerin olmasını hedefliyoruz” dedi.
Vatandaşlar da Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu şekilde esnaf ziyaretlerinin son derece memnuniyet verici olduğunu dile getirdiler.
İl Müftüsü Veysel Çakı, Kuran kurslarını ziyaret etti. Hocalar ve öğrencilerle sohbet etti.
Müftü Çakı, Cuma namazı Öncesi Canik Pınarbaşı Merkez Caminde Vaaz verdi.
Kaynak:Dini Bülten

Yorum Yazın