Vefa-Sen (Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası) tarafından Camiler ve Din görevlileri Haftası ve muharrem ayı dolayısıyla Din görevlilerine aşure dağıttı.
Vefa-Sen, Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı nedeniyle Ramazanoğlu camii konferans salonuna gelen Din görevlilerine aşure dağıtımı yapıldı.
Vefa Sen Genel Başkanı Dursun Boran, burada yaptığı konuşmada, muharrem ayının faziletinden, bereketinden faydalanmak için aşure dağıttıklarını söyledi.
Aşurenin muharrem ayına has bir güzelliği olduğunu belirten Boran, şöyle konuştu:
"Biz de bu güzel günde Din görevlilerimizle buluşmayı planladık. Rabbim bizlere bu etkinliğimizi hayırlara vesile eylesin. Böylece, birliğimize ve beraberliğimize katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz aşure dağıtımına katılan tüm Din görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah onların hepsinden razı olsun."dedi
Başkan Boran, "Camiler ve Din görevlileri Haftası" dolayısıyla din görevlilerini ve Kamu ve Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini bildirdi.
Kaynak:Dini Bülten



Yorum Yazın