DIŞ

Kayıp imam Münir Çamlı'dan İyi haber

|
2965 Görüntüleme
Almanya’nın Hamburg kentinde 1 Temmuz günü kaybolan Merkez Camii İmamı Münir Çamlı bulundu.
Kayıp imam Münir Çamlı'dan İyi haber

Dini Bülten olarak  Kuzey Almanya İslam Toplumu’nun (BIG)’in yetkililerinden edindiğimiz  bilgiye göre, 5 gündür kayıp olan Almanya’da din görevlisi olarak çalışan Münir Çamlı bulunduğu bilgisini aldık

Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Hamburg Merkez Cami din görevlisi Münir Çamlı'nın, dün gece saat 23: 45'te evine döndüğü açıklandı.

Sitemize yapılan özel açıklamada,

"Cuma gecesinden bu yana kendisinden haber alınamayan Münir Çamlı hocamız geçtiğimiz gece saat 23:45'te salimen evine dönmüş olup kayıp olduğu zaman içinde merak edilecek herhangi bir durum söz konusu değildir; sağlığı yerindedir!

Şu aşamada kendisinin dinlenmeye ihtiyacı vardır.

Bu münasebetle rahatsız edilmemesinin ve spekülasyonlara yol açabilecek paylaşım yapılmamasının gereğini özellikle belirtiyoruz.

Olayın duyulmasından itibaren hassasiyet gösteren camiamıza ve tüm resmî mercilere teşekkür ediyoruz .Kuzey Almanya İslam Toplumu/ Kommentieren.”denildi.

Kaynak:Dini Bülten

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.